Blog z recepti in motivacijskimi zapisi

četrtek, 6. april 2017

Dejstva, ki bi se jih morala zavedati vsaka mama in vsaka ženska


Draga mamica, ki to bereš.
Želim te spomniti, da si najboljše, kar se ti je zgodilo. Si unikatna, neponovljiva, čudovita, srčna, iskrena, zvesta, ljubeča…in še in še. Se zavedaš vsega tega? Gledaš nase tako? Ali v ospredje potiskaš vse druge »slabe lastnosti«, ki v bistvu sploh niso slabe, ampak jih le ti tako vidiš. Dovoliš ljudem, da te ljubijo takšno kot si ali se nenehno sprašuješ, kaj vidijo na/v tebi? Če to počneš takoj nehaj!

Upam, da si ponosna nase! Na svojo pot, ki si jo prehodila do sedaj. Kaj vse si dosegla, nešteto bitk, ki si jih zmagala, neopisljivo veliko ovir, ki si jih premagala.

V tebi je moč, ki ti bo omogočala, da se boš spopadla z vsem, kar te še čaka. Ne boj se prihodnosti, ne boj se negotovosti. Vse kar bo prišlo na tvojo pot, bo prišlo z razlogom. Da te še bolj okrepi, zbistri in utrdi. Vsi dogodki, ki si jih že doživela so te in te še bodo izklesali v človeka, kakršnega moraš biti. Pri vsem tem pa se imej rada, zelo rada. Bodi ljubezen, sprejemaj in oddajaj ljubezen.

Ne skrbi, kaj si ljudje mislijo o tebi, ne oziraj se na tiste, ki skušajo s svojimi dejanji doseči, da bi se počutila slabo. Če te bodo ljudje želeli videti kot dobrega človeka, te tudi bodo. Če te bodo želeli videti kot slabega človeka, te bodo videli kot slabega. Ničesar ne moreš storiti, da bi te videli drugače. Nekateri si pač v glavi ustvarijo svojo interpretacijo tebe in skozi to te bodo tudi dojemali. Ironično pri tem pa je, da bolj, ko se trudiš, da bi jim pokazala svoje vrline, več materiala za glodati jim daš, da bodo nate še vedno gledali negativno.

ZATO imej VEDNO dvignjeno glavo in bodi samozavestna v svojih dejanjih. Ne trati svojega časa in razlag za ljudi, ki tega niso vredni.

Veš…Mislim in vem, da si zelo pogumna, »močna, kot sam hudič«. Način, kako ljudem daješ ljubezen, način kako čutiš ljubezen…Zato, si tudi tako zelo zaslužiš ljubezen.

Občudujem te.

Inspiracijo za svoje življenje najdeš v vseh stvareh, ki si jih ti doživela.

Takšna kot si seješ okrog sebe energijo in daješ drugim moč za življenje.

Ponosna sem nate, bodi ponosna tudi sama.

Sveti, kot sonce še naprej.

Sanjaj. Sanjaj na veliko. O vsem in nenehno. Če sanjaš, imaš tudi moč, da te stvari dosežeš. Pred tabo je tako čudovita prihodnost in moč, da si jo ustvariš, kot si želiš.

Le tako naprej!


Sonja <3Ni komentarjev:

Objavite komentar