Blog z recepti in motivacijskimi zapisi

ponedeljek, 28. avgust 2017

Ranč Aladin - čudovita zabava za male nadobudneže


Prejšnji teden smo razmišljali kako in kje bi izkoristili zadnje dneve poletja. Proti gorenjski in primorski so se vile kolone osvežitve željnih kar je pomenilo dolgo stanje v gužvi. V vročini. Slednje človeku že tako ni po godu, z malčkom v avtu je pa kaj takšnega sploh mučno - za vse.

Zato smo se odločili skočiti na dolenjsko. Natančneje v Mirno, kjer smo skupaj s prijatelji obiskali ranč Aladin. O tem koščku raja za otroke smo zadnje čase slišali veliko lepih besed zato smo rekli, da se moramo res prepričati še na lastne oči.

In smo se.

In bilo je Č-U-D-O-V-I-T-O!

Bilo je sproščeno, luštno, zabavno, mirno, uživaško. Pa ne rečem tega pogosto, saj po navadi na izletih cele ure dirkam za malim in sem na koncu dneva totalno paf in gotova.

Mali je na ranču užival na igralih, ki se jih kar tare. Ljubke hišice v katerih nikoli na zmanjka zabave. Bazen z žogicami, lovljenje ribic, streljanje z lokom, streljanje z žogicami, gugalnice, tobogani, igrala po katerih otroci plezajo (nimamo pojma kako se jim reče, plezalna igrala verjetno ne, plezala), poletno sankanje z gumijastimi obroči, Fonzijev rudnik diamantov, trampolin, žična vrv po kateri se spustijo večji otroci. Svašta res.

Potem pa imamo še živali. Raj za našega Martina. Oslički, kamela, rakuna, zajčki, ris, kenguruji, ježevci, smešni piščeti, koze, ovce, oven, kokoške. Čarobno.

Kavice sicer tam ne strežejo (razen, če se motim), imajo pa avtomate s hrano in pijačo. Mi smo bili tam na soboto tako, da so stregli tudi lignje, krompirček in čevapčiče. Igrala nam je klapa, otroke pa je razveseljeval otroški program. Kako je s hrano med tednom ne vem, zato je dobro imeti za vsak slučaj kak prigrizek s seboj, čeprav ne dvomim, da bi se našlo kaj za pod zob.

Najboljše od vsega je pa to, da imaš malega vedno na očeh in, da so povsod klopce s senčniki kjer se sprostiš in uživaš ob pogledu na svojega sončka, ki uživa sto na uro.

Žal mi je ene stvari. Da nismo za ranč slišali prej.

Vse pohvale. Jaz sem navdušena :)

Pa še nekaj slikic :)
Uživancija v peskovniku z ogromno igračkami.Poletno sankališče

Lovljenje ribic - hvala bogu brez vode :)

Pozdrav osličkoma


Helou kamela

Kenguruji in kokoši - najbolši prjatli :)
Ni komentarjev:

Objavite komentar