Blog z recepti in motivacijskimi zapisi

sreda, 18. oktober 2017

Mali sladkosned uživa: Brdo pri Kranju


"V življenju zbiraj nepozabne trenutke in ne stvari, ki prej ali slej potonejo v pozabo".
Dokler je naš mali še izredno aktiven (in verjetno še bo en čas) in radoveden ter nepotrpežljiv, če mora sedeti v avtu dlje časa previdno izbiramo lokacije za izlete. Najraje gremo nekam v radiju ure in pol vožnje in upamo, da imajo na točki kamor se odpravljamo kakšna igrala za tamale, živali, vodo in veliko prostora za gibanje. To so stvari, ki so mu trenutno aktualne in ob katerih kar vriska. Zato se najraje poslužujemo sprehodov v parkih, živalskem vrtu in po krajih, kjer ni pretirane gužve. S seboj vzamemo žogo, nekaj prigrizkov in uživamo. Sploh zadovoljni pa smo, če je v neposredni bližini še kak lušten lokal kjer v miru spiješ kavico ali kakav, poješ tortico ali gostilna, kjer si napolnimo lačne želodčke.

Prejšnji teden smo se tako odpravili na Brdo pri Kranju. Moram priznati, da sem bila tam prvič in mi je bilo kar malo žal za to, da nisva z Rokom že prej obhodila ta čudovit park.
Za vstop v park je potrebno plačati vstopnino in sicer pride družinska karta 7 €, se vam pa potem odšteje pri kavici ;)

Narava je tam sploh pokazala svojo najlepšo plat s krasnimi drevoredi, potočkom in majhnim jezerom, otočkom ljubezni, drevesi, imajo tudi čudovit prostor za poroke, grad, lipicance, ki jih otroci lahko tudi jahajo, vožnja s kočijo po parku, igrala...Lepo, zares lepo.

Za boljšo in lepšo predstavo prilagam par fotk :)


Tisti dan sicer nismo jedli zunaj ampak je ati pripravil odlično kosilo iz domačega green-egga, kako to izgleda pa v kakšni naslednji objavi ;)

Zelo luštno pa smo se imeli tudi na ranču Aladin , Arboretumu volčjem potoku, ki je lep v vsakem letnem času, prečekiras lahko tudi Zakaj imamo radi Podčetrtek in v zlatorogovi pravljični deželi.

Malega sladkosneda pa lahko najdeš tudi na facebooku :) --> Mali sladkosned

Ni komentarjev:

Objavite komentar