Blog z recepti in motivacijskimi zapisi

petek, 4. januar 2019

Novo leto, novi miPozdravljeno novo leto!


Kar nekaj časa je že minilo od moje zadnje objave... Na vprašanje zakaj, pravzaprav nimam nekega dobro izoblikovanega odgovora, v večini primerov pa bi krivdo po vsej verjetnosti zvalila na čas.
Na to, da si časa nisem vzela.

V preteklem letu sem vsekakor premalo časa namenila stvarem in ljudem, ki so mi blizu, ki jih imam rada. Zato sem si za letos zadala, da bom zadeve zastavila drugače.

Novoletne zaobljube mi niso blizu, ker jih prekršim še hitreje kot sicer obljube, ki si jih zadam skozi leto. Zato, ker se je leto prevesilo ne bom jedla nič bolj zdravo, nič manj čokolade ne bo v skrivnem predalu (ki že dolgo časa ni več skrivni), nič več ne bom telovadila kot do sedaj.

Bom pa bolj ažurna, budna, pripravljena na akcijo. Več pozornosti bom posvečala pomembnim dogodkom, malenkostim, ki osrečujejo, manj bom jamrala in več se bom veselila. Stvari bom gledala bolj pozitivno in vsekakor bom vedno razmislila preden bom storila kaj dramatičnega.

V novem letu vam vsekakor želim sreče, ki jo naj bo dovolj še za soseda, ljubezni v kateri se boste kopali, zdravja, ki naj ga nikoli ne zmanjka, uspeha, ki bo kar žarel.

Želim pa vam še nekaj. Da žarite tudi vi. V vsej svoji veličini.
Želim vam, da se zavedate, da ste pomembni, da vaše mesto na tem svetu ni samoumevno, da začutite ljubezen do sebe in se ne krivite za nekaj na kar nimate vpliva.

Želim vam samozavesti. Da boste okolici lažje pokazali kdo ste in kako zelo, zelo posebni in drugačni ste.

Želim vam veliko trenutkov, ki jih boste preživeli tam in s tistimi, ki se vam bodo za vedno vpisali v srce in spomin.

Želim vam, da ustvarjate spomine, takšne katerih se boste na koncu tega leta spominjali s solznimi očmi, ker so vas tako zelo osrečevali.

Želim vam, da ne pozabite na to, da na svetu niste sami. Da so tukaj tudi tisti, ki nimajo takšne sreče kot drugi in potrebujejo malce pomoči, lepo besede in objem, ko je težko.

Želim vam, da se ne ukvarjate z ljudmi, ki imajo z vami preveč dela in, da boste dovolj trdni, da vas njihov strup ne bo dosegel.

Predvsem pa vam želim, da verjamete vase, da si zaupate in upate vsak dan v letu.

Naj bo to leto vaše leto!

Ni komentarjev:

Objavite komentar