Blog z recepti in motivacijskimi zapisi

ponedeljek, 31. avgust 2020

Dezodorant Nelipot mamichku za nosečnice, mamice in ljubitelje naravnega
Otrok moj.

Zdi se kot bi minil le trenutek. Kot, da bi le za droben delček časa zaprla oči. Res se zdi kot, da sem ti šele včeraj pokazala naš dom, tvoje zavetje, tvoj varen prostor kamor se lahko vedno zatečeš. Kraj kjer si iz nebogljenega bitja kar naenkrat postal navihan malček, ki skače s stola na kavč, pleza po pultu in se pred njim s ključavnico zavarujejo kuhinjski predali, da ne razbiješ prav vse posode, ki jo premoremo. Kraj kjer si naredil prve korake in izgovoril prve besede. Besedo MAMA.

Tvoj nežen glasek je kar čez noč postal vse bolj odločen in hkrati tako zelo ljubek, ko se dojenčkasto hihitaš, ko te zabavamo. V varnem objemu ti vsakič znova prišepetavam in te opogumljam. Želim si, da veš, da je svet v katerega odraščaš popoln. Ne dovoli nikomur, ki ti želi to podobo popačiti in ti svet prikazati kot temno, strah zbujajočo luknjo brez dna.
Ves svet je tvoj, svet si ti. Vse kar moraš narediti je le to, da si ga dovoliš začutiti. Da občutiš bistvo, da zajameš vsak njegov dar in vsak trenutek, ki ti je dan. Da odmisliš ves balast, vso odvečnost in užiješ tisto kar je zares pomembno. Da se odmakneš, ko je treba in vedno uživaš lepoto narave, ki je tam. Pred teboj, na vsakem koraku.
Ne zapletaj stvari, svet ni tako kompliciran kot ti govorijo. Pravzaprav je zelo preprost. In preproste stvari, ljubi moj otrok, so vedno najboljše. Tako kot je moja ljubezen do tebe. Tako kot je ljubezen vsake mame do svojega otroka. Čista, preprosta in vsemogočna.

❤
*****

Navdihnjeno od preprosto naravnega Nelipot Mamichku. Deodoranta namenjenega mamicam, nosečnicam in vsem ljubiteljem naravnega. Narejenega iz ljubezni do vezi med mamo in otrokom.Ni komentarjev:

Objavite komentar